
به گزارش پايگاهخبریتحلیلی نهبندان خبر، جلال دانش امروز (13 بهمن) در شورای آرد و نان شهرستان گفت: مهمترین مسئله ای که در نهبندان در محافل و فضای مجازی مطرح شده، مسئله «نان » است چراکه حق مردم است تا در خصوص تامین نان مشکلی نداشته باشند.
سرپرست فرمانداری نهبندان با بیان اینکه موضوع نان از موارد اولویت دار در سبد معیشتی خانوارها است، افزود: هم در کیفیت و هم در کمیت نان در نهبندان مشکل داریم و به وضوح قابل رویت است لذا باید در این جلسه برای آن تصمیم گیری کرد.
دانش تصریح کرد: باید بعد از شورای آرد و نان آثار آن توسط مردم لمس شود، چرا برای راهاندازی یک نانوایی آزاد پز مردم چندین سال معطل شوند؟
او با اشاره به موقعیت جغرافیایی نهبندان و نزدیکی آن به مراکز روستایی و شهری دیگر استانها و گذرگاهی بودن آن، گفت: جمعیت شهرستان بیشتر از آمار اسمی شهرستان است و تنها معادن ما حدود هزار و 250 کیسه آرد مصرف می کنند که متعلق به سیستان و بلوچستان هم هستند.
وی تصریح کرد: جمعیت نان خورد نهبندان بیش از 60 هزار نفر اسمی یعنی 80 هزار نفر شامل (کارگران معادن، تردد وسایل نقلیه و مسافران ) است لذا باید برنامهریزی دقیقتری برای توزیع صحیح آرد و نان با کیفیت داشته باشیم.
وی ادامه داد: راه اندازی نانوایی آرادپز با وجود مطالبات مردم در نهبندان باید جزو مصوبات این شورا باشد.
سرپرست فرمانداری نهبندان گفت: در تولید نان فانتزی، هدر رفت آرد کمتر است و در نهبندان لازم و ضروری است که باید بررسی شود.
وی خواستار احیای نان سنتی نهبندان شد و گفت: برای این مهم باید سهمیه مشخص در نظر گرفته شود.
سرپرست فرمانداری نهبندان با اشاره به شارژ نانوایی ها، گفت: زمان توزیع آرد باید دقیق انجام شود تا مردم با مشکل مواجه نشوند.
دانش افزود: عشایر برای تامین آرد و نان نباید با چالش مواجه شوند، اگر جمعیت عشایر جابه جا می شوند باید سهمیه ها نیز جابه جا شود.
وی خواستار تشدید نظارت بر بهداشت در نانوایی ها شد و افزود: برای فرسودگی دستگاه های تولید نان باید راهکاری ارائه شود و نانواییهای مشکل دار احصاء و با ارائه تسهیلات حمایت شوند.
انتهای خبر/