دامپزشکی

آشنایی قصابان و کارگران کشتارگاه نهبندان با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توسط شبکه دامپزشکی نهبندان

قصابان و کارگران کشتارگاه دام نسبت به سایر اقشار جامعه، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نهبندان خبر؛دکتر محمد امین پاروئی سرپرست شبکه دامپزشکی با بیان اینکه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یکی از مهم‌ترین بیماری های مشترک بین دام و انسان است که از طریق گزش کنه، تماس با ترشحات و خون دام آلوده و یا له کردن کنه آلوده به انسان منتقل می‌شود، گفت: با شروع فصل گرما، و ازدیاد کنه ها، احتمال بروز و انتقال برخی بیماری های دامی، به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو افزایش می یابد.

 

وی افزود: قصابان و کارگران کشتارگاه های دام از جمله افرادی هستند که نسبت به سایر اقشار جامعه، بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند، که در همین راستا کارگاه آموزشی با موضوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برای قصابان و کارگران کشتارگاه دام شهر نهبندان برگزار و آموزش های لازم به قصابان در رابطه با خطرات کشتار غیرمجاز و راه های انتقال این بیماری به انسان از طریق کنه و دام آلوده و چگونگی پیشگیری از بیماری ارائه گردید.

 

سرپرست شبکه دامپزشکی نهبندان خاطرنشان کرد: رعایت نکات ایمنی و بهداشتی، نگهداری انواع گوشت دام ذبح شده حداقل به مدت 24 ساعت در دمای یخچال قبل از مصرف، در معرض قرار نگرفتن افراد با ترشحات دام بیمار، پرهیز از خرید گوشت قرمز از مراکز غیرمجاز و خارج از کشتارگاه، تهیه گوشت از واحدهای مجاز و دارای مهر تأیید دامپزشکی و سم پاشی بدن و جایگاه نگهداری دام برای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بسیار اهمیت دارد.

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا